Foto: Magnus Fond

ÅSA SCHWARZ

 

Åsa Schwarz svensk forfatter, IT-sikkerhedskonsulent og har tidligere skrevet klummer for Computer Sweden. Hun har læst data- og systemvidenskab og virksomhedsøkonomi og arbejder halvtid for IT-sikkerhedsfirmaet Knowit Secure. I 2017 modtog hun den fornemme pris som ÅRETS SIKKERHEDSPROFIL i Sverige.

 

Åsa Schwarz brænder for at medtænke teknologiens muligheder i sit forfatterskab. Hun har således skrevet verdens første facebook-thriller og var den første svenske forfatter, der udgav noveller til mobiltelefoner.

 

Åsa Schwarz er født i 1973, bor til daglig i Stockholm sammen med Mikael og deres 2 børn, hun er altid aktiv, hun elsker at stå på ski og at rejse. Hendes bog Lyst er udgivet i over 20 lande og Sverige er faktisk det land, hvor der bliver solgt færreste eksemplarer.

Hendes nye thriller DE SYV NØGLER, har hun for alvor tænkt IT-sikkerheden ind i handlingen. DE SYV NØGLER handler om Rebecka, en af syv internationale IT-profiler, der bærer nøglen til internettet. De mødes alle syv, en gang i kvartalet, i Washington, for at opdatere det system, der styrer trafikken på internettet. Hun giver også gode råd til hvordan IT-sikkerheden kan øges – Læs hendes 10 bud her

 

BØGER AF ÅSA SCHWARZ

Læs mere om De syv nøgler

DE SYV NØGLER

Hendes nyeste bestseller thriller “De syv nøgler” bliver til international TV-serie. Yellow Bird, som har produceret bl.a. Stieg Larssons “Mænd der hader kvinder” og Jo Nesbø “Headhunterne”,  har købt filmrettighederne og arbejder i øjeblikket på manus til den nye serie.  Bogen udkom den 21. august 2017.  Læs den danske pressemeddelelse her.

 

LYST handler om forfatteren SARA som rammes af skriveblokering. Hun tyr til sin mormors ældgamle ritual og snart begynder hun at få succes og andre rammes af ulykke.

 

 


 

Følg hende på Twitter – her

Følg hende på Facebook – her

Besøg ÅSA SCHWARZ hjemmeside – her