EN KOMMENDE HUSMORS BEKENDELSER

af ELIN ELDESTRAND

 

En kommende husmors bekendelser er en underfundig og bizar fortælling – den er anderledes og alligevel er der indimellem visse ligheder med Desperate Housewives.

 

Første gang Charlie ser et menneske dø er på hendes første skoledag og på trods af hun selv måske kom til at hjælpe hændelsen lidt på vej,  så skræmmer det hende så meget, at hun fortrænger det i mange år.

Charlie vokser op sammen med sin mor i en faldefærdig rønne lige udenfor det fineste boligområde i Luddinge. Naboerne er alkoholikere, og moren sælger sig selv til mænd, der er villige til at give penge til et nyt tag, en ny sofa eller hvad de nu lige står og mangler. Charlie drømmer om at hun få et flot hus med husholderske og at blive gift med Elvis Presley.

 

13 år senere, på en smuk sommerdag i 1960, dukker hendes drøm­meprins pludselig op – en cool og lækker ragger. Charlie ved, at det er ham, og ingen anden, hun skal giftes med. Men der er bare lige ét problem og det er Heksen Lömsk, der allerede har sat sine klør i ham.

Pludselig en dag smækker hendes mor en kasse med rottegift på bordet og siger, at nu må hun tage sit liv alvorligt og se at få løst problemet, men Charlie føler sig usikker på om det nu er det rigtige.

Kort tid efter bliver hendes mor hentet af politiet, og så er det op til Charlie, at holde styr på alting – men hvordan?

Charlies drømme og forhåbninger kredser konstant om hendes prins, som hun imod alle odds fortsat håber på bliver hendes en dag.

Læseprøve  Lytteprøve

 


 

SVENSK PRESSE OM EN KOMMENDE HUSMORS BEKENDELSER

  • ★★★★ – BOGRUMMET.dk
    “En skøn bog fra en tid, hvor de unge havde andre udfordringer end i dag, men som stadig kredser om evigt aktuelle emner som forelskelser, grov mobning – og hertil kommer lig i haven!“
  • “Gribende, skræmmende og underholdende!” — JENNIES BOKLISTA
  • “Jeg var meget underholdt og læste den i én køre.” — KARMALOGIK

 


 

Elin Eldestrand svensk forfatter

ELIN ELDESTRAND

ELIN ELDESTRAND er født og opvokset i Ludvika, men bor nu i Stockholm sammen med sin familie. Familien har blandt andet også boet i Australien, USA og Kina i længere perioder.

Elin Eldestrand har læst medie- og kommunikationsvidenskab og en­gelsk, og har tidligere arbejdet som journalist både indenfor avisbran­chen og med film og tv.

 


INFO

INDBUNDET
9788793618091
E-BOG
9788793618220
LYDBOG
9788793618350
INDLÆSER
Bolette Schrøder
UDGIVELSESDATO
21. september 2017
OVERSÆTTER
Ulrikke Bak
ORIGINAL TITEL
En framtida hemmafrus bekännelser