Løgne

Løgne - erotisk novelle

Løgne af Susanne Ahlenius

af Susanne Ahlenius

Erotisk novelle

“Løgne” er Susanne Ahlenius’ anden bog i den erotiske serie om de seks veninder som har problemer med erotikken og kærlighedslivet.

Cattis undrer sig over at hendes kæreste, John, arbejder over næsten hver aften og hun begynder at spekulere på om han er hende utro. Hun overhører ham tale i telefon og det går op for hende at lyver for hende.

Cattis er frustreret løgne kan føre meget med sig, og i Cattis’ tilfælde får de hende til at forfølge en ellers utænkelig tanke.

Løgne kan medføre meget og i Cattis tilfælde er det nogle helt andre tanker hun gør sig … erotiske tanker.

Uddrag af bogen

Jeg har hans arme rundt om min talje. Hans varme åndedræt mod min nakke giver mig kuldegysninger, da han trykker sine læber mod den tynde hud bag øret.

Varmen fra hans krop spreder sig over min hud, og da jeg vender mig om kysser han mig. Jeg lægger hovedet mod hans bryst, og hjerteslagene banker mod min kind.

“Jeg elsker dig!” hvisker han med læberne mod min pande. “Jeg kan ikke holde mig fra dig længere.” Vi holder om hinanden og han kysser mig intenst. Det føles som et farvel, men også som et løfte om mere. Jeg aer hans kind og hvisker, at alt nok skal gå.

Digital e-bog og lydbog – kan købes hos diverse webshops og streames hos alle abonnement-tjenesterne.

Spilletid: 43 minutter


 

Foto: Theresia Köhlin

SUSANNE AHLENIUS

Susanne Ahlenius har stor erfaring med at skrive erotiske noveller og har i 2017 udgivet hele 5 erotiske noveller som e-bøger og lydbøger. Hendes erotiske serie er udgivet på flere sprog

Læs mere om Susanne her …

Følg SUSANNE AHLENIUSTwitter

Følg SUSANNE AHLENIUSFacebook

 


INFO

E-BOG
9788793618800
LYDBOG
9788793618817
INDLÆSER
Maria Garde
UDGIVELSESDATO
5. december 2017
OVERSÆTTER
Natasja Løve
ORIGINAL TITEL
Lögner