Gaven

af Susanne Ahlenius

Erotisk novelle

Gaven er første novelle i en erotisk serie med seks veninder som alle har problemer med kærlighed og sex.

Maria har succes  og er vellidt i forlagsbranchen, men det kniber i privatlivet. Hun er ikke længere sikker på, at hun elsker Erik, som hun bor sammen med og det bliver ikke bedre, da Johan, en gammel flamme, dukker op og ripper op i glemte følelser. I en weekend kulminerer det – hvad skal hun gøre?

Uddrag fra bogen:
Uden hun vidste hvordan, fandt hendes hænder vej til hans nakke. Indtil nu havde hun ikke besvaret hans kys. Men hun kunne ikke modstå hans følsomme hænder, der var på vej ned mod hendes talje. Duften og følelsen af at mærke en mand tage på hende. Tankerne fløj rundt i hendes hoved og en form for rationalitet forsøgte at komme til orde i hendes omtågede hjerne … Hvad skal Maria gøre? Skal hun lytte til sin fornuft eller følge sit hjerte?

Digital e-bog og lydbog – kan købes hos diverse webshops og streames hos alle abonnement-tjenesterne.

Spilletid: 1. time 23 minutter


 

Foto: Theresia Köhlin

SUSANNE AHLENIUS

Susanne Ahlenius har stor erfaring med at skrive erotiske noveller og har i 2017 udgivet hele 5 erotiske noveller som e-bøger og lydbøger. Samtidig skriver hun også på sidste del i trilogien, som startede med Dødeligt begær, hvor hun kombinerer krimi og erotik i en roman.

Læs mere om Susanne her …

Følg SUSANNE AHLENIUSTwitter

Følg SUSANNE AHLENIUSFacebook

 


INFO

E-BOG
9788793618664
LYDBOG
9788793618695
INDLÆSER
Maria Garde
UDGIVELSESDATO
5. november 2017
OVERSÆTTER
Ulrikke Bak
ORIGINAL TITEL
Gåven