HUDLØS

af Sandra Gustafsson

 

Virkelig stærk roman fra en af Sveriges store forfattere

 

”Alle de år, der var gået, hvor de ikke havde vidst andet, end at han bare var Liam, ikke som nogen anden, men bare sig selv. En lille dreng. Bare Liam. Alice ville ønske, hun kunne tage ham i sin favn og beskytte ham imod alle rædsler og al skræk for altid.”

Da Alice og Jonathans søn Liam vokser op, har han svært ved at omgås de andre børn. Endelig, da Liam er tolv år, får han diagnosen: Kronisk psykisk sygdom. Liam er skizofren.

Forældrene reagerer meget forskelligt. Jonathan stoler på sygehusvæsenet og ønsker at drage fordel af al den hjælp de kan få. Alice tror på sine evner som mor kan overvinde problemerne.

Til sidst har de intet tilfælles ud over Liam, og deres kamp for at redde ham får dem begge til at miste fodfæstet. Intet er, hvad det har været, og det bliver aldrig det samme igen.

En knugende og stærk bog om en virkelighed, mange familier lever i.

 Læseprøve   Lytteprøve

 


 

Anmeldelser af HUDLØS

⭐⭐⭐⭐ af 5  – “Hudløs er overbevisende, barsk og rørende.” Læs hele anmeldelsen her Bech’s books 

“Der er mange forældre der står i samme situation som Alice og Jonathan, og mange familier har deres egen Liam”. Læs hele anmeldelsen her BforBog

“Sandra Gustafsson giver meget af sig selv, ligesom en skuespiller, der lever sig ind i sin rolle. Det er overbevisende.” — ANNA-CHARLOTTE ÖSTMAN, LITTERATUR MAGAZINET

“Vældigt stærk, gribende og rystende!” — JENNIES BOKLISTA

”En stærk fortælling. Som mor lever man sig virkelig ind i den.” — VILLIVONKANSBOOKS

 


 

SANDRA GUSTAFSSON

Sandra Gustafsson debuterede i 2006 med den selvbiografiske roman Maskrosungen, udgivet på dansk MÆL­KEBØTTEBARNET, og har siden haft stor succes i Sverige med bøgerne Svedd og Gå om intet. Hudløs er hendes seneste roman.

Læs mere…


 

Info

BOG INDBUNDET
9788793618084
E-BOG
9788793618213
LYDBOG
9788793618343
INDLÆSER
Camilla Dyssel
UDGIVELSESDATO
21. september 2017
OVERSÆTTER
Nancy Andersen
ORIGINAL TITEL
Hudlös