JEG FØLGER DIG

af Dan Nilsson

 

JEG FØLGER DIG er en effektiv spændingsroman, der blandt andet handler om den moderne, transparente virksomhedskultur, hvor åbenhed fører til hemmeligheder, der skal beskyttes for enhver pris.

 

Nogen har stjålet Niklas Lunds identitet på nettet.

Niklas Lund, med tilnavnet Vågeren, sidder i fængsel efter at have overtrådt loven som privatefterforsker. Det går op for ham, at en, der kender ham godt, vil overtage hans arbejde som efterforsker på nettet. Men hvorfor?

Niklas får 2 dages udgang fra fængslet, og beslutter sig til at bruge tiden til at finde ud af, hvem der misbruger hans navn. Et spor lokker Niklas til et hus i hans gamle hjemby Eslöv. Mens Niklas opholder sig i huset, bliver en kvinde dræbt.

Det viser sig, at mordof­feret har en forbindelse til den IT-koncern, som hans far grundlagde mange år tidligere. For at forstå morderens motiv skal Niklas lære sin afdøde far og hans firma at kende på ny – og konfrontere sin egen fortid.

Sammen med sit kvindelige modstykke blandt private efterforskere, ”Spanierinden”, jagter Niklas morderen gennem Eslöv, Lund og det nordlige Skåne – med tråde, der fører helt til Thailand. De må spørge sig selv: Hvordan har nogen kunne holde noget skjult i en moderne koncern, der står for total åbenhed? De to efterforskere skal afsløre løgnen i firmaet – før morderen dræber sit næste offer.

Dan Nilsson skriver spænding i et højt tempo med et touch af humor.

JEG FØLGER DIG er en selvstændig fortsættelse til Dan Nilssons debutroman VÅGEREN.

Læseprøve  Lytteprøve


 

SVENSKE ANMELDELSER

”En spänningsroman som inte går att släppa innan den är slut”, /Evas Bokblogg

”Berättelsen är spännande och boken blir aldrig långtråkig, en riktig bladvändare.” /Svenska Böcker (Betyg: 5 av 5)

”Intrigen är både klurig och spännande, och att själva händelserna och brottet kretsar kring den ’öppna’ företagskulturen känns väldigt aktuell.” /Boklysten

”Jag följer dig var en intressant bok som vidgade mina vyer och är en välskriven och samtidigt lättläst spänningsroman.” /Bina’s Books

”Samtidigt som boken är seriös och väcker till eftertanke, är den skriven med glimten i ögat, upplever jag. Och det är nog den kombinationen som gör att jag gillar den så mycket!” /Boksann

”Boken är spännande och lättläst med hyfsat korta kapitel som gör att man vill läsa vidare.” /Evastinas Bokhylla (Betyg: 4 av 5)

”Författaren målar upp en väldigt trovärdig bild av hur det kan se ut i en del företag.” /Villivonkansbooks (Betyg: 3 av 5)

”Jag vill helt klart läsa mer om Niklas Lund och vad han kan hitta på …” /Bokranden (Betyg: 4 av 5)


 

Forfatterfoto: Oskar Omne

DAN NILSSON

Dan Nilsson (født 1971) er journalist. Hans romaner om internetdetektiven Niklas Lund er inspireret af hans egne oplevelser i forbindelse med, at han for nogle år siden fik en mistanke om, at der foregik noget kriminelt i hans lejerforening. Det ene førte det andet med sig og Dan Nilsson bruger nu sine kriminalromaner til at udforske en kriminel underverden med tråde til et parallelsamfund på internettet.

Læs mere …

 

 


 

Info

INDBUNDET
9788793618107
E-BOG
9788793618237
LYDBOG
9788793618367
Indlæser
Lars Attermann
Udgivelsesdato
21. august 2017
Oversætter
Martin Johs. Møller