LARS RAMBE

Lars Rambe svensk forfatter

Foto: Håkan Målbäck

Lars Rambe er advokat, forlagsentreprenør og forfatter til flere internationale bestsellerromaner.

Lars Rambe f. 1968 er anerkendt svensk forfatter som hovedsageligt skriver spændingsbøger. Lars er uddannet advokat og har tidligere arbejdet i medicinalindustrien, men han har også haft sit eget advokatfirma. I dag er Lars forlagsdirektør og forfatter på fuld tid.

Lars har altid haft lyst til at skrive og efter han sammen med familien flyttede til Strängnäs i 2005, begyndte han at skrive på sin første bog. Siden er det blevet til mange bøger, hvor flere har ligget på toplister og som er udgivet i flere lande. Solens sidste stråler er Lars Rambe’s første bog på dansk. (21. november 2017)

Udover at skrive, er Lars Rambe tilhænger af lækkert mad og drikke, han træner ofte og rejser gerne. For få år siden boede han sammen med familien er par år i Nairobi, hvor Lars’ kone arbejdede med udviklingsbistand. Solens sidste stråler er en højaktuel politisk thriller, hvor Kenya netop er hovedarenaen med terror og korruption som en del af hverdagen. Man fornemmer klart, at Lars har et indgående kendskab til landet og dets skyggesider.

Lars Rambe holder af sine læsere og bruger gerne aftnerne med at holde sine fans opdateret via Twitter og Facebook. Man kunne i øvrigt møde ham på Bogforum i 2017, hvor han signerede bøger hos Hoi Forlag.

Mød ham her


BØGER AF LARS RAMBE

 

SOLEN SIDSTE STRÅLER