LYST

af Åsa Schwarz

 

Åsa Schwarz har skrevet en skræmmende roman – chick-lit krydret med lidt kærlighed og gys.

Hovedpersonen er den ukendte forfatter Sara, der klarer sig igennem som freelancejour­nalist, mens hun venter på det store litterære gennembrud.

Kun 4 måneder før hun skal aflevere sit manuskript rammes hun af skriveblokering, og uanset hvad hun forsøger, så kommer hun ikke videre. En aften kommer hun i tanke om et ældgammelt ritual, som hun har lært af sin mormor, hun udfører det og skriveblokeringen forsvinder. Et år senere står folk i kø for at få signeret hendes nye bog.

Hun går straks i gang med en ny bog som hun navngiver ”Lyst”. Efterhånden som skriveriet skrider frem, ændres Saras tilværelse, og hun trækkes modvilligt ind i et trekantsdrama med sin nye forlægger Anders. Den jalousi, der river og flår i hende, giver brændstof til skriveriet og manuskriptet udvikler sig.

Da den ene ulykke efter den anden indtræffer i Anders’ familie, bliver Sara efterhånden nervøs. Er det tilfældigt – eller bliver hendes uhyggelige skriverier til virkelighed?

Læseprøve  Lytteprøve

 


 

Anmeldelser af LYST

★★★★“Det lyder jo spændende med chick lit kombineret med gys – og jeg synes faktisk, at det passer meget godt, hvis man så også lige tilsætter lidt sort magi og krimi” — BECH’S BOOKS

★★★ ”Underholdende chick lit thriller som holder, hvad den lover …. Åsa Schwarz skriver flydende og effektiv med et konstant fremadskridende plot” —  BOGRUMMET.dk

“Lyst er en vellykket spændingsroman. Åsa Schwartz spinder et interessant net af tråde mellem Saras families oprindelse og dens leg med det okkulte.” – BOGBLOGGER.dk

“Bogen er en blanding af skræk og romantik – det er en original og cool idé.” — BOKBLOMMA, LINNEA A.

 


 

Foto: Magnus Fond

ÅSA SCHWARZ

Åsa Schwarz er et nyt navn i Danmark, men hun er velkendt i hjemlandet Sverige, hvor hendes bøger er oversat til 20 sprog. Herhjemme er hun udkommet med to bøger: ”De 7 nøgler” og “Lyst”.

Åsa Schwarz brænder for at medtænke teknologiens muligheder i sit forfatterskab, som specielt kommer til udtryk i IT-thrilleren ”De syv nøgler”.

Læs mere om Åsa Schwarz …

 

Følg ÅSA SCHWARZ på Twitter

Følg ÅSA SCHWARZ på Facebook

Besøg ÅSA SCHWARZ hjemmeside

 

 


 

Info

INDBUNDET
9788793618060
E-BOG
9788793618190
LYDBOG
9788793618329
INDLÆSER
Camilla Qvistgaard Dyssel
UDGIVELSESDATO
21. august 2017
OVERSÆTTER
Dorthe Klyvø
ORIGINAL TITEL
LUST