OMGIVET AF IDIOTER

-lær at forstå dem du ikke kan forstå

af Thomas Erikson

 

En af de hyppigste årsager til konflikter er dårlig kommunikation.

 

OMGIVET AF IDIOTER har solgt mere end  550.000  bøger og lydbøger alene i Sverige. Den er udgivet i 22 lande – og salget i Danmark stiger hastigt hver dag. 

 

OMGIVET AF IDIOTER hjælper dig med at blive bedre til at kommunikere både i dit arbejde og i dit privatliv.

Bogen beskriver, på en yderst underholdende og konkret måde, et af verdens mest udbredte redskaber til at analysere den menneskelig kommunikation.

Med en videnskabelig forankring præsenterer Omgivet af idioter, gennem en række eksempler fra hverdagen, et værktøj, der kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor folk kommunikerer forskelligt. Den tager fat på en af de mest almindelige årsager til konflikter i hverdagen – nemlig dårlig kommunikation. Og den giver dig, svaret på spørgsmålet: hvad gør jeg ved det?

Uanset om du aldrig har stiftet kendskab til personprofilanalyser eller om du allerede kender DISC-profilanalyse, så kan Omgivet af idioter hjælpe dig til at blive bedre til at undgå konflikter.

 

THOMAS ERIKSON giver med et glimt i øjet værktøjer til at blive bedre til at kommunikere med omverdenen.  Han beskriver DISC-profilanalyse på en humoristisk og simpel måde, så du hurtig lærer at afkode både dig selv, dine kollegaer, venner, mand, børn og andre ved hjælp af fire personprofiler – rød, grøn, gul og blå.

DISC-profilanalyse giver indsigt i menneskers adfærd i bestemte situationer og bliver brugt verden over til:

  • Rekruttering
  • Lederudvikling
  • Medarbejderudvikling
  • Coaching og personlig udvikling
  • Salgstræning og kundehåndtering
  • at forstå dine børn
  • at lære dine børn at rumme andre børn

Hvis man ikke forstår et menneske, er man tilbøjelig til at betragte det som et fjols (Carl Gustav Jung).

 

OMGIVET AF IDIOTER byder på en række forfriskende aha-oplevelser” – og sandsynligvis også nogle åh nej-oplevelser”. Når du har læst denne bog vil du forstå, hvad folk omkring dig virkelig mener. Du vil helt sikkert få reduceret mængden af idioter i dine omgivelser.

Har du nogensinde diskuteret med din partner og følt, at i gik fuldstændig skævt af hinanden? Eller har du prøvet at forlade et møde med en følelse af, at du slet ikke forstod de andre i lokalet? Eller oplever du, at visse mennesker aldrig forstår dig, uanset, hvor klart du udtrykker dig?

Læseprøve  Lytteprøve

Bogen kan købes hos alle boghandlere, webshops, streames på alle streamingtjenester samt lånes på biblioteket. 

 


 

Anmeldelser af OMGIVET AF IDIOTER

“Her er en fantastisk bog om kommunikation og personlighedstyper. Forfatteren er adfærdsekspert og coach, og han ved bestemt, hvad han snakker om.” – IB AHNFELDT – GOD-BOG.DK

“Meget indsigtsfuld og underholdene bog. Nu ved jeg hvad jeg skal få tiden til at gå med til de næste to klasseforældremøder. Jeg kunne forestille mig, at det er et sted, hvor farverne komme meget klart til udtryk”. – BACKS BØGER

“Jeg er sikker på at antallet af idioter i din omgangskreds vil reduceres efter du har læst “Omgivet af idioter” – FAGHYLDEN.DK

“Vi kan alle sammen genkende os selv i Thomas Erikson’s tekst, alle har gavn af bogen, fordi de ikke er til at undgå – idioterne.” — THOMAS SILFVING / TIDNINGEN KULTUREN

 


 

Thomas Erikson

Forfatterfoto: Peter Knutzon

THOMAS ERIKSON

Thomas Erikson er videnskabsmand, foredragsholder, coach og forfatter. Han driver en velrenommeret konsulentvirksomhed, hvor der er fokus på at ændre adfærd i forskellige organisationer og træne ledende medarbejdere i det svenske erhvervsliv.

Thomas Erikson har skrevet bogen OMGIVET AF IDIOTER som netop bygget på DISC profilanalyse. Bogen hjælper dig til at finde din egen personprofil og at spotte de andres, hvilket gør dig super god til at kommunikere med alle … også de besværlige.

Læs mere om Thomas Erikson …

 

Følg THOMAS ERIKSON på Twitter her

Følg THOMAS ERIKSON på Facebook her

Besøg THOMAS ERIKSONs hjemmeside her

Se trailer for OMGIVET AF IDIOTER her

 


 

Info

INDBUNDET
9788793618138
E-BOG
9788793618008
LYDBOG
9788793618268
INDLÆSER
Lars Thiesgaard
UDGIVELSESDATO
21. august 2017
OVERSÆTTER
Lars-Terje Lysemose
ORIGINAL TITEL
Omgivet av idioter