SOLENS SIDSTE STRÅLER

af Lars Rambe

 

Ny bog af den svenske krimi forfatter Lars Rambe – Solens sidste stråler er netop udkommet den 21. november, både som bog, e-bog og lydbog

International thriller med fokus på terrorisme og hårdt politiarbejde…

I Nairobi har terrorister såret en politibetjent og brutalt henrettet en embedsmand fra den kenyanske regering. Politichefen afviser det er et forsøg på kidnapning, og afskriver det som en mislykket car-jacking, men den sårede politiinspektør David Lokot er ikke i tvivl om at det er et helt andet motiv der ligger bag.

I Strängnäs får Per Strand en enestående chance, da han bliver tilbudt et job som chef for en politiuddannelse i Nairobi. Kort efter han blevet etableret, kommer han i kontakt med David Lokot, og snart begynder kuglerne at fyge gennem luften.

Ingen er til at stole på i den voldelige by, men måske vil deres nye venskab redde deres liv og lede dem i den rigtige retning.

Samtidig sørger Pers ven journalisten Frederik Gransjö over sin fars pludselige død. For at bearbejde sorgen tager han sammen med sin familie ned for at besøge Per. En beslutning han kommer til at fortryde mange gange.

I Stockholm er man ved at forberede en prestigefuld østafrikansk konference. Den svenske efterretningstjeneste, Säpo, advarer om tegn på, at terrororganisation Al-Shabaab planlægger et angreb – en advarsel, som udenrigsministeren vælger at ignorere. Det viser sig at det hele hænger sammen præcis som Per har frygtet. Spørgsmålet er bare, om de kan nå at afværge en katastrofe?

Læseprøve  Lytteprøve  Udgivet som trykt bog, e-bog og lydbog


 

Anmeldelser af Solen sidste stråler

⭐⭐⭐⭐ af 5 “Solens sidste stråler er en virkelig aktionfyldt spændingsroman med rigeligt af skyderier og korruption. Handlingen foregår på skift i Kenya og Sverige – og der sker bestemt noget i begge lande. – Tine / BECHSBOOKS.DK

“Det er sjældent, at man lærer så meget af at læse en thriller.” — DAST MAGAZINE

“Jeg er vild med følelsen af bogen – jeg får lyst til at rejse til Kenya med det samme . En spændende og medrivende bog, som man savner, hvis man lægger den fra sig.” EVA BOSTRÖM – BOKTOKIG

Video interview med Lars Rambe og Bogfidusen


 

Lars Rambe forfatter

Foto: Håkan Målbäck

LARS RAMBE

Lars Rambe er forlagsentreprenør og forfatter til flere internationale bestsellerromaner. Lars Rambe har tidligere arbejdet som erhvervsjurist indenfor lægemiddelsbranchen og har haft sit eget advokatfirma.

Læs mere …

Følg LARS RAMBEpå Twitter her

Følg LARS RAMBE på Facebook her

Besøg LARS RAMBEs hjemmeside her

 


Info

Bog INDBUNDET
9788793618046
E-BOG
9788793618176
LYDBOG
9788793618305
INDLÆSER
Henrik Hartvig Jørgensen
UDGIVELSESDATO
21. november 2017
OVERSÆTTER
Kamilla Jørgensen
ORIGINAL TITEL
Solens sista strålar