Foto: Peter Knutzon

THOMAS ERIKSON

 

Thomas Erikson er adfærdsforsker, foredragsholder, coach og forfatter. Han driver en velrenommeret konsulentvirksomhed, hvor der er fokus på at adfærdsændring i forskellige organisationer og træne ledende medarbejdere i det svenske erhvervsliv.

I sit arbejde anvender han DISC-personprofilering til at hjælpe mennesker til bedre at forstå hinandens forskellige kommunikationsstile. Systemet bygger på C.G. Jungs og William Moulton Martons forskning som deler persontyper op i fire farver: rød, grøn, gul og blå.

Han har skrevet bestseller bogen OMGIVET AF IDIOTER som netop bygger på DISC-personprofiler. Bogen hjælper folk på en simpel måde til, at finde sin egen farve og at spotte hvilke farver andre har og derved bliver det meget nemmere at kommunikere med alle mennesker uden at der opstår konflikter.

Bogen har pr. oktober 2017 solgt over 220.000 eksemplarer alene i Sverige og er udgivet på 17 sprog. Den udkom på dansk den 21. august 2017. Thomas Erikson er aktiv foredragsholder i hele i Europa og han har planer om at komme til Danmark løbet af 2018. Hold dig opdateret her eller på vores Facebookside. Bogen er også udgivet som lydbog og e-bog.

Thomas Erikson er også forfatter til krimien Blændværk udkommet på dansk ved L&R, hvor hovedrollen Alex King er adfærdsforsker.

Thomas (1965) bor nord for Stockholm sammen med sin kone, som også er forfatter Christina Erikson Granbom.

 

BØGER AF THOMAS ERIKSON

 

Læs mere om hans bog her

 

 

OMGIVET AF IDIOTER