Vågeren

Vågeren bogomslag

VÅGEREN

af Dan Nilsson

 

VÅGEREN giver en spændende ny vinkling på svensk krimitradition.

Kan man stole på Niklas Lund?

Katarina har ikke noget valg. Da hendes kæreste Jonas forsvinder under en nattevandring i Stockholm, er der kun én person, der kan hjælpe hende med at finde ham. Snart kommer hun i kontakt med Niklas Lund, en privat efterforsker med tilnavnet Vågeren, der ikke selv har formået at blive politimand i den virkelige verden, men nu opklarer forbrydelser på nettet.

Niklas ved mistænkeligt meget om den prostitution, Jonas prøver på at bekæmpe. Sporene fører til lukkede kredse på nettet, som Niklas kender bedre end nogen anden. Han agerer i en digital verden, hvor en alternativ politistyrke og domstol følger egne love i kampen mod skjult kriminalitet.

Da en mand med forbindelse til en hjemmeside, der hænger mistænkte forbrydere ud, bliver fundet myrdet, gør Katarina en anden ubehagelig opdagelse. Det viser sig, at der er meget hun ikke ved om Jonas. Og at Vågeren Niklas Lund – ved mere end hun kan forestille sig.

VÅGEREN er inspireret af virkelige hændelser og er journalisten Dan Nilssons debutroman.

Læseprøve Lytteprøve

 


Anmeldelser af VÅGEREN

★★★ ” …handlingen/plottet er super godt – og da historien først fangede mig, kunne jeg ikke slippe den igen” Læs hele anmeldelsen på – BECKS BOOKS

“.. hvad gør ”Vågeren” til en god bog? Ja, for det første er den velskrevet. Den har alle de cliffhangers og spændingsmomenter, den skal have for at fange mig som læser. Og så er den på en mærkelig måde troværdig.” Læs hele anmeldelsen her – BOGBLOGGER

“Tak til Dan Nilsson for, at de sidste dage har været så utroligt spændende.” — ANNA LINDVALL

 


 

Forfatterfoto: Oskar Omne

DAN NILSSON

Dan Nilsson (født 1971) er journalist. Hans romaner om internetdetektiven Niklas Lund er inspireret af hans egne oplevelser i forbindelse med, at han for nogle år siden fik en mistanke om, at der foregik noget kriminelt i hans lejerforening. Det ene førte det andet med sig og Dan Nilsson bruger nu sine kriminalromaner til at udforske en kriminel underverden med tråde til et parallelsamfund på internettet.


Følg Dan Nilsson på Facebook

 

 

 

 


 

Info

INDBUNDET
9788793618077
E-BOG
9788793618206
LYDBOG
9788793618336
INDLÆSER
Lars Attermann
UDGIVELSESDATO
21. august 2017
OVERSÆTTER
Martin Johs. Møller
ORIGINAL TITEL
Bevakaren